Osta / myy mökki

Tällä sivulla julkaistaan Markkuun ryhmäpuutarha-alueen mökkien osto- ja myynti-ilmoituksia. Kun haluat ostaa tai myydä mökin, täytä ilmoituslomake Ostan tai Myyn. Mökkien sijainnit näkyvät palstanumeroiden mukaan Markkuun kartassa.

Ilmoituksesi julkaistaan kolmen (3) arkipäivän sisällä tällä sivulla. Ilmoitus on voimassa 3 kuukautta, jonka jälkeen se poistetaan. Mikäli et ole ilmoituksen voimassaoloaikana saanut mökkikauppoja tehtyä, voit tehdä uuden ilmoituksen.

Muistathan kaupat tehtyäsi pyytää poistamaan ilmoituksesi.

Huomioithan myös, että ainakin yhden ostajan tulee olla kirjoilla Oulussa. Mökkejä ei voi yhdistyksen sääntöjen mukaan myydä ulkopaikkakuntalaisille, eikä palstoja/mökkejä voi myöskään vuokrata edelleen.

Seuraa myös paikallisten kiinteistövälittäjien osto- ja myynti-ilmoituksia.

OSTAN

2.1.2023 Halutaan ostaa mökki missä voisi puuhastella ja kasvattaa marjoja ja vihanneksia. Mökin kunnolla ei väliä, mahdollisimman läheltä rantaa olisi unelma.

Pirkko ja Reijo Kähkönen

Puh. 050 359 7431 (Pirkko)
pihka@outlook.com

26.10.2022 Olen kiinnostunut ostamaan Markkuusta puutarhamökin. Eduksi tietysti mökin hyvä kunto ja hoidettu piha. Tarjoa. Mökki saisi hyvän omistajan.

Marja Takalo-Eskola
Puh. 044 7034322
marja.takalo-eskola@ouka.fi

9.8.2022 Tarjoa meille ahkerille luonnonrauhasta ja vesistöstä pitäville hyväkuntoista puutarhamökkiä. Olisi kiva jos vesi tulisi sisälle ja oma wc oisi myöskin mökissä. Hyvin hoidettu ja laitettu piha olisi plussaa. Mökki tulisi hyviin käsiin.

Jaana Nokela
puh. 040 7622512
jaana.nokela@gmail.com

7.4.2022 Kesä lähestyy ja haluaisin ostaa oman kuopsutuspaikan; kerro, millainen olisi tarjolla.

Sirpa Vattula
Puh. 0505308673
Sirpukkaliini@gmail.com

MYYN