Osta / myy mökki

Tällä sivulla julkaistaan Markkuun ryhmäpuutarha-alueen mökkien osto- ja myynti-ilmoituksia. Kun haluat ostaa tai myydä mökin, täytä ilmoituslomake Ostan tai Myyn. Mökkien sijainnit näkyvät palstanumeroiden mukaan Markkuun kartassa.

Ilmoituksesi julkaistaan kolmen (3) arkipäivän sisällä tällä sivulla. Ilmoitus on voimassa 3 kuukautta, jonka jälkeen se poistetaan. Mikäli et ole ilmoituksen voimassaoloaikana saanut mökkikauppoja tehtyä, voit tehdä uuden ilmoituksen.

Muistathan kaupat tehtyäsi pyytää poistamaan ilmoituksesi.

Huomioithan myös, että ainakin yhden ostajan tulee olla kirjoilla Oulussa. Mökkejä ei voi yhdistyksen sääntöjen mukaan myydä ulkopaikkakuntalaisille, eikä palstoja/mökkejä voi myöskään vuokrata edelleen.

Seuraa myös paikallisten kiinteistövälittäjien osto- ja myynti-ilmoituksia.

OSTAN

MYYN

7.2.2024
Haluan MYYDÄ mökin Markkuun ryhmäpuutarha-alueelta
Palstan numero: 13
Mökin osoite: Viinimarjantie 13
Kuvaus mökistä: Mökki remontoitu sisältä ja kuisti remontoitu ( lasitettu ). Pihaa laitettu vuosien varrella, viime kesänä uusittu portaat ja ulkoterassi. Pihasta löytyy varasto jonka yhteydessä komposti wc:ssä. Jos herää kiinnostusta otappa yhteyttä.
Hintapyyntö: 47 000

Vesa Hilli
Puh: 0445500011
vesa.hilli@hotmail.com

5.8.2023
Haluan MYYDÄ mökin Markkuun ryhmäpuutarha-alueelta
Palstan numero: 147
Mökin osoite: Seljanmarjantie 16
Kuvaus mökistä: Mökki hyvä pohjainen ja aina pysynyt tukevasti paikoillaan eikä routa ole liikutellut. Katto uusittu. Mökki sisältä siisti ja rempattu. Suojaisa ja hyvänkoinen piha, kulmatontilla. Pihalla leikkimökki/ulkovarasto. Rantaan ei pitkästi matkaa. Tästä hyvä mökki, joka vaatii ainoastaan uuden ulkoverhouksen, rappusten uusinnan ja rännit + kourut. Mökki myydään siinä kunnossa, kuin se on myynti hetkellä ja hinnassa on huomioitu puutteet.
Hintapyyntö: 38 000

Erja Tihinen-Tolppa ja Raimo Tihinen
Puh: 0407069407 ja 0440332145