Kerhotalo Marketan vuokraus

Marketan vuokrauksia hoitaa Marketa-vastaava.
Vuokraaja sitoutuu vuokrauksen ehtoihin allekirjoittamalla vuokrauslomakkeen (pdf-versio).

Marketaa vuokrataan mökkiläisen yksityisiä perhejuhlia varten vuosikokouksessa sovittuun hintaan, ks. Maksut. Vuokraavan mökkiläisen on aina myös itse osallistuttava tilaisuuteen. Vuokraus koskee vain sovittua tilaa, ei koko rakennusta. Ulkoalueen käytöstä (esim. katokset, teltat) on sovittava etukäteen (sis. vuokraan). Sauna on varattava tilaisuuteen erikseen ja siitä veloitetaan erillinen hinta. Huom: saunoja ei vuokrata yksityiskäyttöön yhdistyksen saunailtoina.

Viikonlopun vuokra­-aika alkaa lauantaiaamuna klo 9:00 ja päättyy sunnuntaina klo 18:00, arkisin (ma-to) vuokra-aika on klo 9-21. Vuokrat, ks. Maksut. Vuokraajan on siivottava käyttämänsä tilat seuraavaan aamuun klo 9 mennessä.

Marketan avaimet luovutetaan vuokraavalle mökkiläiselle vuokra-ajan alkaessa. Erikseen sovittaessa Marketaan voi käydä tutustumassa etukäteen. Vuokraava mökkiläinen vastaa sääntöjen ja ohjeiden noudattamisesta sekä mahdollisten vahinkojen korvaamisesta.

Vuokrauksesta perittävä maksu ja mahdolliset muut ylimääräiset kulut (rikottu/vahingoittunut/kadonnut yhdistyksen omaisuus, vuokra-­ajan ylitys, siivous tms.), veloitetaan aina vuokraavalta mökkiläiseltä.

Autojen parkkeerausta yksityistilaisuuksissa koskee sama aluepysäköintikielto kuin muitakin, vain merkityille pysäköintipaikoille saa pysäköidä. Huonojalkaiset osallistujat voidaan kuitenkin tuoda Marketan pihaan.